Prima pagină > Despre Psihologie, Educaţie şi Cercetare > Psihologia la Conferinţa Diaspora în Cercetarea Ştiinţifică şi Învăţământul Superior din România

Psihologia la Conferinţa Diaspora în Cercetarea Ştiinţifică şi Învăţământul Superior din România

În 25-28 aprilie 2016, la Timişoara, sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României, va avea loc Conferinţa Diaspora în Cercetarea Ştiinţifică şi Învăţământul Superior din România.

Conferinţa aduce împreună diaspora ştiinţifică românească şi profesioniştii de top din ţară (cadre didactice şi de cercetare), din diverse domenii importante pentru mediul academic românesc, pentru a explora modalităţile de colaborare în vederea dezvoltării mediului academic românesc.

Mă bucură că psihologia este reprezentată la această conferinţă prin secţiunea „Intervenţii validate ştiinţific în psihologie: Abordări multi-, inter- şi trans-disciplinare„, cu participări de excepţie din diaspora şi din ţară. Invitatul special al secţiunii de psihologie este profesorul Pim Cuijpers, directorul departamentului de psihologie clinică de la Universitatea din Amsterdam, unul din cei mai influenţi psihologi ai lumii la acest moment (inclus în Highly Cited Researchers). Eu am fost desemnat coordonatorul naţional al secţiunii de psihologie, iar colegul Florin Alin Sava coordonator local şi organizator, împreună cu colegul Vlad Glăveanu, de la Aalborg University din Danemarca.

Ediţiile anterioare ale Conferinţei au fost organizate în 2008, 2010 şi 2012.

Să ne vedem cu bine la Timişoara!

 

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: